BEELD C.webp

Hier ben jij de

#GrootsteTroef

Als je werkt bij zo’n sterke hr-speler win je altijd

Welke #GrootsteTroef ben jij? Doe de test!

1 / 6

Vrijdag na het werk is er een afterwork event

Ik blijf niet plakken, maar help graag bij de organisatie

Mij vind je op de dansvloer!

Bij welk team sluit je aan?

Starters & zelfstandigen

Je helpt ondernemers om hun zaak op te starten en te doen groeien

Starters & zelfstandigen

BEELD E2 (1) 1.png

Meer dan 1.400 grootste troeven

Dit is de kracht van mensen

Onze waarden zijn dan ook

self-starters-klantgericht.svg

self-starters-durf.svg

self-starters-fierheid.svg

self-starters-samen-sterk.svg

Onze kantoren

Kortrijk

Op de Meensesteenweg, vlakbij het centrum van Kortrijk, ontzorgen we met onze enthousiaste Acerta-troeven ondernemers en hun medewerkers. Kleinere ondernemers komen graag langs bij ons voor een opleiding, een gesprek met hun persoonlijke aanspreekpunt en een koffietje. Want de kracht van mensen is de kracht van ondernemingen! Word jij de grootste troef van Acerta Kortrijk?

Onze kantoren

Aalst

Dit enthousiaste team combineert ervaring met jonge, frisse blikken. In elke uitdaging zien we een kans om de klant nog beter te helpen – en dat geeft ons energie! We vullen elkaar aan met unieke talenten en geven warmte mee met onze klanten. Plezier is dan ook een belangrijke factor om dit team zo hecht te maken. Word jij de grootste troef van Acerta Aalst?

Onze kantoren

Antwerpen-Centrum

Knal in ‘t midden van “‘t Stad” vind je Acerta Antwerpen-Centrum. Een enorm gedreven team met ‘n diversiteit aan profielen. Hun expertise is logistiek – en dat is best logisch met zo’n grote haven als buur! Word jij de grootste troef van Acerta Antwerpen-Centrum?

Onze kantoren

Luik

In het Parc Artisanal van Luik vind je ons kantoor waar het volledige team klaarstaat om klanten te helpen met loonberekeningen en praktische of juridische vragen over payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Luik?

Onze kantoren

Brugge

In ‘t centrum van Brugge geniet je van een prachtig uitzicht bij Acerta. En dat genieten trekken we door. Met maandelijkse dolle dinsdag pizza’s, dagen waarbij iedereen in thema zelfgemaakt eten meeneemt en altijd chocolade in de buurt om drukke periodes te overbruggen 😜 We zijn niet enkel grote levensgenieters, maar ook een heel stabiel team. Hier vind je een goede mix tussen ervaren en nieuwe payrollbeheerders. Vind jij binnenkort hier jouw plek? Word jij de grootste troef van Acerta Brugge?

Onze kantoren

Charleroi

Even uitblazen op ‘t werk? Dat kan bij Acerta Charleroi. Hier werken we namelijk in een groene, zen omgeving. Valérie, Gabriela en hun team ontvangen hier lokale werkgevers, freelancers en ondernemers met enthousiasme, professionaliteit en expertise. Kom jij ook hier je rust vinden? Word jij de grootste troef van Acerta Charleroi ?

Onze kantoren

Dendermonde

In de driehoek Gent-Brussel-Antwerpen ligt ons gezellige kantoor aan de Noordlaan in Dendermonde. Ons team staat steeds klaar om klanten te helpen met loonberekeningen en praktische of juridische vragen omtrent payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Dendermonde?

Onze kantoren

Dilbeek

Over de gloednieuwe brandweerkazerne op de Ninoofsesteenweg, vind je Acerta Dilbeek. Hier staat het team van het Sociaal Verzekeringsfonds, Ondernemingsloket en het team van Sociaal Secretariaat elke dag klaar om de starters, zelfstandigen en werkgevers met een grote glimlach (én een tas koffie) verder te helpen. Word jij de grootste troef van Acerta Dilbeek?

Onze kantoren

Hasselt

Met z’n ideale ligging aan het bruisende centrum vind je het kantoor van Hasselt. Tijdens een dagelijkse middagwandeling naar de stad met het team adem je de frisse lucht in, geniet je van het landschap – of van de winkels 😊 Met ‘n opgeladen batterij kan je er weer tegenaan voor de rest van de dag om klanten te helpen met loonberekeningen en praktische of juridische vragen over payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Hasselt?

Onze kantoren

Leuven

Gewoon afstappen in het treinstation van Leuven en je kan er bijna niet naast kijken 👀 Acerta Leuven kan je ook wel het hoofdkwartier van Acerta noemen. Collega’s over alle functies heen zitten hier samen in een modern kantoorgebouw met open indeling. Gezellig samen lunch halen? Of een memorabele afterwork party? Hier kan je connecteren en deconnecteren naar hartelust. Word jij de grootste troef van Acerta Leuven?

Onze kantoren

Libramont

In het groene Libramont vind je ons kantoor op de Avenue Herbofin. Daar staat ons team klaar om klanten te helpen met loonberekeningen en praktische of juridische vragen over payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Libramont?

Onze kantoren

Louvain-La-Neuve

In het Axis park (The Gate) ligt ons kantoor van Louvain-La-Neuve. We ontvangen met ons team lokale werkgevers, freelancers en ondernemers met enthousiasme, professionaliteit en expertise. Word jij de grootste troef van Acerta Louvain-La-Neuve?

Onze kantoren

Oostende

Elke dag is ‘n stranddag bij Acerta Oostende. In dit hecht team ga je dagelijks op strandwandeling tijdens de middagpauze. Nadat je samen hebt geluncht natuurlijk. En ja – dat zijn soms ook heerlijke frietjes. Kom er ook een paar meepikken! Word jij de grootste troef van Acerta Oostende?

Onze kantoren

Oudenaarde

In de mooie stad Oudenaarde met al zijn bezienswaardigheden ligt ons kantoor waar we als één team klaarstaan om elke zelfstandige en/of werkgever hun zaak op te starten en de (loon)administratie tot in de puntjes te verzorgen. Word jij de grootste troef van Acerta Oudenaarde?

Onze kantoren

Turnhout

Nog aan ‘t uitkijken naar een nieuw team om je bij aan te sluiten? Ga dan zeker eens langs bij Acerta Turnhout. Met een stuk cake of een kom snoep verwelkomen deze zoetebekken je graag in een loyaal en leuk team met massa’s expertkennis. Voor een heerlijke samenwerking ben je hier aan ‘t juiste adres! Word jij de grootste troef van Acerta Turnhout?

Onze kantoren

Zaventem

Groei mee met dit snelgroeiend kantoor en ondersteun de lokale zelfstandige en/of werkgever hun zaak op te starten en de (loon)administratie tot in de puntjes te verzorgen. Word jij de grootste troef van Acerta Zaventem?

Onze kantoren

Antwerpen-Wilrijk

One team, one dream, da’s het motto van dit team! Op de Groenenborgerlaan vind je het Acerta kantoor van Wilrijk. In het op een na grootste kantoor van Acerta staan de teams van Starters & Zelfstandigen, experts binnen payroll services en de collega’s van Consult klaar om elke klant bij te staan. Kom jij ons team vervoegen? Word jij de grootste troef van Acerta Antwerpen-Wilrijk?

Onze kantoren

Brussel Heizel

Aan diversiteit geen gebrek bij Acerta Brussel! Hierdoor kom je terecht in een enorm warm en dynamisch team. Eentje met heel wat kennis en knowhow daarbovenop. Bovendien ligt ons kantoor aan één van de mooiste parken te Brussel, vlak naast het Atomium. Dat worden monumentale wandelpauzes – dat staat vast! Word jij de grootste troef van Acerta Brussel?

Onze kantoren

Roeselare

Met een 50-tal geëngageerde Acerta-troeven verwelkomen we je graag in Roeselare! Zowel kleine werkgevers, grote werkgevers als werkgevers uit de social profit lopen hier regelmatig binnen voor een opleiding, een gesprek en/of een koffietje met hun persoonlijke aanspreekpunt voor hun loonadministratie. Omdat de kracht van mensen de kracht van ondernemingen is! Word jij de grootste troef van Acerta Roeselare?

Onze kantoren

Mechelen

Neem de afrit Mechelen-Noord en je komt zo goed als vanzelf bij het Acerta kantoor van Mechelen aan. Hier staan Stefanie, Karen en hun team payroll advisors elke dag klaar om kmo’s te helpen met loonberekeningen en praktische of juridische vragen rond payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Mechelen?

Onze kantoren

Lier

Naast de R16 vind je het Acerta kantoor van Lier. Hier staan Stefanie en Karen samen met hun team Payroll Advisors klaar voor hun KMO’s. We helpen klanten graag met loonberekeningen en praktische of juridische vragen omtrent payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Lier?

Onze kantoren

Jambes

Dit team staat lokaal bekend om hun vriendelijkheid en collegialiteit. En dat allemaal in de Waalse hoofdstad, dicht bij alle hoofdwegen! Te mooi om waar te zijn? Nee hoor. Dit is gewoon Acerta Namen. Waar je tussen winkels en gezellige restaurants naast je werk ook nog eens plezante teammomentjes meemaakt. Word jij de grootste troef van Acerta Namen?

Onze kantoren

Gent

In Sint-Denijs-Westrem huist een hechte en gezellige groep collega’s die er alles aan doen om werkgevers en zelfstandigen te ontzorgen. Koenraad, Veerle en de rest van de Gentse Grootste Troeven ondersteunen elke zelfstandige en/of werkgever hun zaak op te starten en de (loon)administratie tot in de puntjes te verzorgen. Voel je het kriebelen om dit team te versterken, kom eens langs om je kandidatuur te bespreken met een lekker kopje koffie en word ook onze grootste troef!

Onze kantoren

Sint-Niklaas

De gezelligste bende van Sint-Niklaas en omstreken? Die vind je bij dit Acerta kantoor. Top teamsfeer en collega’s die altijd klaar staan om successen samen te vieren? Check! Word jij de grootste troef van Acerta Sint-Niklaas?

Onze kantoren

Brussel Louizalaan

Midden in centrum Brussel vind je ons kantoor op de Louizalaan. Daar helpen we klanten vlot in het Frans en Nederlands met loonberekeningen en praktische of juridische vragen over payroll. Word jij de grootste troef van Acerta Brussel Louizalaan?

Nieuwtjes

Volg ons op

    Vector.svgVector(1).svgInstagram - Original.svg
personeelsfeest2024_373x247.png

Ons nationaal personeelsfeest was weer zeer geslaagd!

Nog een vraag?